loading
Service de întreținere periodică prin Service Favo


de la 389 RON* cu TVA
 • pentru lucrări de întreținere la 1, 3, 5….. ani, incluzând și piese, pe baza cărții de service pentru modelele Opel mai vechi de 4 ani, de exemplu: Astra J A14XER

PROGRAMARE ÎN SERVICE

 

Schimbarea uleiului prin Service Favorit începând
 
de la 193 RON * cu TVA
 • cu ulei 10W40 + filtru + manoperă pentru modelele Opel mai vechi de 4 ani, de exemplu: Astra G X14XE
PROGRAMARE ÎN SERVICE
 
 
Schimbarea uleiului prin Service Favorit începând
 
de la 265 RON* cu TVA
 
 • de la 265 RON* cu TVA (cu ulei 5W30 + filtru + manoperă pentru modelele Opel mai vechi de 4 ani, de exemplu: Astra H Z14XEP

PROGRAMARE ÎN SERVICE 

 


Fiecare autovehicul va ajunge la vârsta de 4 ani și Opel nu constituie o excepție. Cu toate acestea, nu înseamnă că autovehiculul nu merită aceeași atenție, service tehnic de înaltă calitate și lucrări de precizie, cum primește fiecare autovehicul Opel!

Cu ajutorul serviciului nostru Service Favorit vă puteți întreține autovehiculul dumneavoastră Opel folosind tehnologie Opel și piese originale Opel. Toate acestea la un preț mai mic decât v-ați aștepta!


Îngrijire perfectă pentru autovehiculele Opel mai vechi.

Atunci când aveți nevoie vă recomandăm să înlocuiți piesele de schimb la distribuitorii autorizați Opel și astfel optați pentru tehnologia Opel și expertiza de încredere a tehnicienilor noștri!
 •  ÎNLOCUIREA PLĂCUȚELOR DE FRÂNE
  Înainte ca paăcuțele să fie uzate complet, acestea produc atât de multă căldură cât poate fierbe până la 243.000 de litri de apă. Uzura placuțelor de frână depinde de utilizare, așa că rugați Dealerul să stabilească dacă este necesară înlocuirea lor. În medie, discurile de frână trebuie înlocuite la fiecare a doua înlocuire a plăcuțelor de frână.
 • ÎNLOCUIREA ULEIULUI
  Pistoanele rulează 19 mii de km * în motor când se și consumă o parte din ulei. Pentru o lubrifiere bună, schimbați uleiul la maxim 30 mii km, sau după caz în fiecare an!
 • ÎNLOCUIREA FILTRULUI DE AER
  În timpul vieții sale, 96 de milioane de litri * de aer trec prin filtrul de aer de aceea ar trebui înlocuit la maxim 60 mii km sau la 2 ani.
 • ÎNLOCUIREA FILTRULUI DE POLEN
  Filtrul de polen filtrează 9 milioane * bucățele de polen, funingine și alte impurități înainte de a fi uzat. Prin urmare, este important să se schimbe la max 60 mii km sau la fiecare 2 ani.
 • ÎNLOCUIREA FILTRULUI DE COMBUSTIBIL
  Filtrul de combustibil curăță 4.200 litri * de combustibil înainte de a fi înlocuit la fiecare 60 mii km sau la 2 ani.
   

* Ofertă disponibilă pentru autovehiculele Opel mai vechi de 4 ani în cadrul programului Service Favorit Opel. Prețurile indicate sunt prețurile maxime și pot varia în funcție de anul, modelul, tipul de motor și echipamentul autovehiculului tău, prin urmare te rugăm să contactezi un Service Opel participant la program pentru o ofertă de preț specifică și informații detaliate. Programul este valabil de la 1 martie 2019 până când se atinge limita maximă a portofoliului de servicii dedicat programului Opel Service Favorit, moment în care Opel are dreptul de a retrage programul. Programul Service Favorit se limitează la lucrările de service indicate pe site-ul www.myOpel.ro și este oferit numai clienților persoane fizice, prin intermediul Service-urilor Opel care participă la programul Service Favorit. Oferta este limitată la 3 lucrări de service pentru fiecare consumator. Oferta nu poate fi combinată cu alte reduceri. Opel își rezervă dreptul de a modifica oricând programul.

Sus pagina
==============================================================================================