loading

CU OPEL CA PARTENER E SIMPLU SĂ OBȚII EXACT CE AI NEVOIE.

Soluțiile noastre sunt potrivite pentru afacerea ta oricât de mare sau mică ar fi ea.

Suntem recunoscuți pentru fiabilitate și accesibilitate. Toate autovehiculele comerciale Opel reprezintă o achiziție ușor de amortizat în timp, iar în parteneriatul cu noi ai doar de câștigat.

Cea mai potrivită alegere pentru tine se află cu siguranță listată mai jos. Trebuie doar să le explorezi pe toate. În plus, nu uita că beneficiezi de condiții speciale de leasing.

CU OPEL CA PARTENER E SIMPLU SĂ OBȚII EXACT CE AI NEVOIE.

URMĂREȘTE-LE ÎN ACȚIUNE

EXPLOREAZĂ OPȚUNILE

Opel Movano

MOVANO.

Modelul Opel Movano este vedeta segmentului de furgoane. Gama impresionantă de variante, înălțimi și mase de încărcare propulsează modelul în fruntea segmentului.

AFLĂ MAI MULTE

CERE OFERTA

Opel Vivaro

VIVARO.

Noua generație Vivaro cu aspect îndrăzneț, cabină confortabilă și practică, spațiu suplimentar de încărcare și economie remarcabilă. Disponibil ca panel van sau cu cabină dublă.

AFLĂ MAI MULTE

CERE OFERTA

Opel Combo Cargo

COMBO CARGO.

Descoperă modelul Opel Combo Cargo panel van. Transportă încărcătura cu modelul panel van versatil și de dimensiuni mari. Cabina modernă, dotată cu echipament de înaltă tehnologie oferă și confort ridicat pasagerilor.

AFLĂ MAI MULTE

CERE OFERTA

OPEL ELECTRIC – ALIMENTĂM AFACERILE VIITORULUI.

NOUL VIVARO-e.

NOUL VIVARO-e.

Mașina din imagine este vopsită într-o culoare specială. Disponibilitatea depinde de versiune, echipare și numărul de comenzi.

Cel mai eficient și mai versatil furgon din industrie este acum complet electric, pentru conducere fără emisii, cu opțiuni privind bateriile pentru o autonomie de până la 330 km1, caracteristici business îmbunătățite și sarcini utile flexibile.

1 Consumul de energie pentru Vivaro-e/Zafira-e Life (regim mixt) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; emisii de CO₂: 0 g/km; autonomie (regim mixt) de 230 km - 330 km (în funcție de nivelurile de echipare). Datele privind autonomia și consumul electric menționate sunt preliminare și respectă procedura de testare WLTP, pe baza căreia vor fi omologate noile autovehicule începând cu 1 septembrie 2018. Omologarea CE de tip și Certificatul de conformitate nu sunt disponibile deocamdată. Valorile preliminare pot fi diferite față de datele din cadrul omologării finale oficiale de tip. Acestea pot varia în funcție de condițiile actuale de utilizare și de diferiți factori precum: viteza, confortul termic la bordul autovehiculului, stilul de conducere și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde în special de puterea încărcătorului de la bordul autovehiculului, de cablul de încărcare și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Pentru informații suplimentare, contactează dealerul tău Opel.

AFLĂ MAI MULTE

Opel NOUL ZAFIRA-e LIFE.

NOUL ZAFIRA-e LIFE.

Noul Zafira-e Life reprezintă e-voluția gamei Opel de „lounge pe roți”, fiind acum un model complet electric, cu un profil elegant și compact care transformă furgonul într-un autovehicul premium, agil pentru transportul persoanelor, capabil să se deplaseze oriunde, inclusiv în locuri înguste precum parcările subterane.

AFLĂ MAI MULTE

Opel NOUL COMBO-e CARGO.

NOUL COMBO-e CARGO.

Consum de energie Combo-e Cargo (combinat) 18,1 kWh/100 km; CO2 emission 0 g/km; autonomie (combinată) 275 km (influențată de echipare și opțiuni).***

Programat să ajungă pe scenă în T2 2021, noul Combo-e Cargo este un furgon complet electric, care asigură atât zero emisii, cât și maximum de utilitate. Chiar și cu profilul său compact, Combo-e Cargo este realmente spațios, cu un volum de încărcare de până la 4,4m³ și poate fi îmbunătățit în continuare, prin caracteristicile de gestionare a încărcăturii, precum sistemul de încărcare prin trapă Flex Cargo.

AFLĂ MAI MULTE

TEHNOLOGIE GERMANĂ PENTRU
AFACERI CARE NU STAU PE LOC

CONDIȚII SPECIALE DE LEASING1

CERE OFERTA

Opel NOUL ZAFIRA-e LIFE.

Sus pagina
==============================================================================================