loading

Păstrează aerul curat și costurile reduse.

Motoarele supraalimentate 1.6 CDTI cu dimensiuni compacte1 care dezvoltă o putere mai mare cu un consum redus sunt specifice ingeniozității noului Opel Vivaro. Rezultatul îl reprezintă cel mai mic consum de carburant și cel mai redus nivel de emisii de CO2 din clasa sa.

Opel Vivaro - Mai multă putere, consum mai mic

Mai multă putere, consum mai mic

Noul Opel Vivaro introduce o nouă gamă de motoare diesel common rail. Încă de la o cilindree de 1,6 litri motoarele dezvoltă o putere cuprinsă între 66 kW (90 CP) și 103 kW (140 CP) cu un cuplu mare, consum scăzut de carburant și nivel redus de emisii.

Opel Vivaro - Tehnologia BiTurbo

Tehnologie de ultimă generație

Gama de motoare a noului Opel Vivaro include o serie de progrese tehnice, printre care se numără:

Turbocompresoare cu geometrie variabilă sau tehnologia BiTurbo pentru a crește puterea, pentru a elimina întârzierea turbinei și pentru a reduce emisiile prin funcționarea eficientă împreună cu sistemul de combustie cu turbionare variabilă.

Regenerarea filtrului de particule înseamnă că, la intervale regulate, post-injecțiile de scurtă durată permit atingerea temperaturii necesare în țeava de eșapament, fără a avea impact asupra performanței motorului. Sistemul de recirculare a gazelor de eșapament de joasă presiune reduce suplimentar nivelul de emisii, fără a duce la pierderi de putere.

Opel Vivaro - ecoFLEX

Vivaro ecoFLEX

Emblema ecoFLEX spune multe despre atitudinea ta față de mediu și eficiența operațională. Motorul 1.6 CDTI ecoFLEX extrem de economic, cu o putere de 66 kW (90 CP), împreună cu sistemul Start/Stop disponibil standard, opresc consumul de carburant în momentul în care noul Opel Vivaro staționează, reducând risipa de combustibil și impactul asupra mediului. Iar motorul este completat de numeroase alte tehnologii de economisire a energiei, cum ar fi frânarea regenerativă, un filtru de particule diesel care nu necesită întreținere, sistemul de injecție de ultimă generație și supraalimentare cu turbocompresor cu geometrie variabilă. Indiferent de ce ai nevoie de la un autovehicul comercial ușor, ecoFLEX este un pas în plus către o prezență mai curată și mai eficientă în lumea afacerilor.

Opel Vivaro - Sistem Start/Stop

Măsuri suplimentare de reducere a costurilor

În plus față de sistemul Start/Stop disponibil opțional, risipa de energie naturală este prevenită printr-o pompă de apă care economisește energia și care intră în funcțiune doar atunci când este necesar, precum și prin pompa de ulei cu cilindree variabilă care furnizează exact cantitatea de lubrifiant necesară.

Încărcarea regenerativă inteligentă reduce consumul și emisiile prin încărcarea selectivă a bateriei, de regulă atunci când există o rezervă de energie în timpul frânării și decelerării.

Lanțul de distribuție care nu necesită întreținere și filtrul de particule diesel contribuie la reducerea costurilor de service și a perioadelor de inactivitate, distanța dintre intervalele de service ajungând până la 2 ani/40 000 de kilometri.

Opel Vivaro - Modul ecoDrive

Modul ecoDrive

Modul ecoDrive poate fi activat sau dezactivat în orice moment. Este activat prin apăsarea unui buton și poate fi anulat prin apăsarea completă a pedalei de accelerație sau prin simpla dezactivare.

În modul ecoDrive

  • cuplul și puterea motorului sunt reduse,
  • răspunsul accelerației este modificat,
  • iar consumul de putere al sistemului de aer condiționat și al celui de încălzire este diminuat.

Modul ecoDrive informează șoferul cu privire la treapta de viteză în care ar trebui să se afle transmisia pentru a economisi carburant, prin declanșarea unui semnal luminos în momentul atingerii vitezei optime pentru schimbarea treptei. Dacă autovehiculul este dotat cu sistem de navigație, acesta îți va furniza date privind conducerea ăeconomic și instrucțiuni bazate pe informațiile primite de sistem.

1: Consum de carburant în l/100 km: urban xx, extraurban xx, mixt xx; emisii de CO2 în g/km: în regim mixt xx.

Conform regulamentului R (CE) nr. 715/2007 (în versiunea aflată în vigoare).

Pentru a beneficia de gama de servicii - comercializare vehicule (Corsa, Astra, Insignia, Crossland X, Grandland X, Zafira, Combo, Movano, Vivaro), post vanzare, consiliere financiara, accesorii si altele- va rugam sa va adresati exclusiv unui distribuitor/reparator autorizat Opel.
Continutul site-ului are caracter informativ.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe acest Website pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor. Pentru specificațiile actuale ale produsului comercializat în țara ta, te rugăm să contactezi dealerul Opel local.

Descrierile caracteristicilor și ilustrațiile pot viza sau indica echipamente opționale care nu sunt incluse în livrarea standard. Informațiile conținute au fost exacte la momentul publicării. Ne rezervăm dreptul de a face schimbări în design și echipamente. Culorile afișate sunt doar culori aproximative. Echipamentele opționale ilustrate sunt disponibile contra unui cost suplimentar. Disponibilitatea, caracteristicile tehnice și echipamentele furnizate pe vehiculele noastre pot varia sau pot fi disponibile numai în anumite țări sau pot fi disponibile numai la costuri suplimentare. Pentru informații exacte privind echipamentelesi dotarile de pe vehiculele noastre, vă rugăm să contactați Opel Southeast Europe LLC – Reprezentanţă România sau partenerul dvs. Opel.

* WLTP: Datele referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt stabilite utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), în conformitate cu regulamentele R (CE) nr. 715/2007 și R (UE) nr. 2017/1151 (în versiunile în vigoare). Valorile nu iau în considerare utilizările speciale și condițiile de conducere. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să citești „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit la toate punctele de vânzare sau la autoritatea de stat sau organismul desemnat.

** NEDC: Datele referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt determinate utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), valorile relevante fiind exprimate apoi conform cu NEDC pentru a permite compararea, conform regulamentelor R (CE) nr. 715/2007, R (UE) nr. 2017/1153 și R (UE) nr. 2017/1151.

Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni particulare și pot varia în funcție de formatul pneurilor. Valorile nu iau în calcul utilizări particulare și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de formatul pneurilor. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să citești „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit la toate punctele de vânzare sau la autoritatea de stat sau organismul desemnat.

*** Autovehicule retrase din fabricație / autovehicule comerciale ușoare: Toate valorile menționate se referă la modelul de bază UE cu dotări standard. Datele privind consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt determinate conform regulamentelor R (CE) nr. 715/2007 și R (CE) nr. 692/2008 (în versiunile aflate în vigoare), luând în considerare masa autovehiculului în stare de funcționare, așa cum este specificat în regulamente. Prezența unor echipamente suplimentare și a dotărilor opționale din fabrică poate avea ca efect obținerea unor valori mai ridicate decât cifrele menționate pentru consum și emisii de CO2. Valorile privind consumul de carburant și emisiile de CO2 nu se referă la un autovehicul anume și nu fac parte dintr-o ofertă. Acestea sunt furnizate exclusiv pentru comparația între diferite variante de autovehicule, dar pot fi diferite față de consumul real realizat în condiții reale de conducere, influențat în mare măsură de stilul de conducere și condițiile de utilizare. Echipamentele suplimentare pot crește greutatea autovehiculului atunci când acesta este gol și, în unele cazuri, sarcina admisă pe punți, precum și masa totală admisă a autovehiculului și pot reduce masele admise de remorcare. Acest lucru ar putea duce la reducerea vitezei maxime și la creșterea timpului de accelerare. Valorile performanțelor de conducere iau în considerare un șofer cu greutatea de 75 kg și o încărcătură de 125 kg. 2 gaz H în m3/100 km.
Sus pagina