loading

Spațios, confortabil și comod.

Din cauza organizării ineficiente se poate irosi prea mult timp. Noul Opel Vivaro aduce comoditatea și confortul echipei, precum și spațiul de depozitare la un nou nivel.

Opel Vivaro - Postul de conducere

Postul de conducere

Schimbătorul de viteze montat la înălțime, pe planșa de bord, volanul nou cu reglare în înălțime și adâncime și comenzi infotainment, scaunul reglabil în 6 direcții cu cotieră și suport lombar, precum și instrumentele clare îi permit șoferului să dețină controlul în mod confortabil.

Opel Vivaro - Depozitare

Spațiu de depozitare încăpător în cabină

9 compartimente de depozitare deschise și închise integrate în planșa de bord, suporturi pentru pahare amplasate optim și o capacitate totală de depozitare în planșa de bord de peste 24 de litri, plus cei 54 de litri sub bancheta-birou opțională îţi garantează suficient spațiu pentru tot ce ai nevoie ca să îți desfășori activitatea.

Opel Vivaro - Banchetă-birou

Echipat pentru a face treabă

Un clipboard util, detașabil, care poate fi fixat bine în poziție verticală, ține documentele importante la îndemâna șoferului, pentru a economisi timpul necesar căutării lor. Printre caracteristicile biroului mobil se numără:

  • Bancheta-birou cu secțiunea centrală rabatabilă scoate la iveală un clipboard detașabil și un compartiment de depozitare potrivit pentru o tabletă sau un laptop.
  • Stație de andocare pentru smartphone amplasată pe planșa de bord.
  • Stație de andocare pentru tabletă amplasată în partea superioară a planșei de bord.

Pentru un plus de eficiență, ai la dispoziție funcțiile de deschidere și pornire fără cheie și de închidere selectivă a ușilor.

Opel Vivaro - Navi 80 IntelliLink

Infotainment de primă clasă

Poţi alege dintr-o gamă largă de sisteme infotainment avansate. Sistemul R16 BT USB 1-DIN și sistemul CD18 BT USB 2-DIN includ streaming audio prin Bluetooth® și sistem mâini libere pentru telefon, porturile USB din planșa de bord și conexiunea USB pentru surse externe permit conectarea dispozitivelor mobile, Digital Audio Broadcast (DAB+) este disponibil opțional.

Sistemul NAVI 50 IntelliLink include un ecran color tactil cu diagonala de 7 inch, cu acoperire integrală a rețelelor rutiere din Europa. Cel mai performant sistem, NAVI 80 IntelliLink, adaugă caracteristici suplimentare, inclusiv vedere panoramică 3D și tehnologie IntelliLink și integrează perfect funcțiile smartphone-urilor, incluzând comanda vocală și accesul la gama de servicii TomTom Live.

Opel Vivaro - Cameră video pentru marșarier

Mai mult confort. Mai puțin stres.

Opțiunile de climatizare includ sistemul manual de climatizare și sistemul electronic de climatizare (ECC) doar pentru cabina șoferului sau aer condiționat pentru partea din față și partea din spate la noul Opel Vivaro Combi, care dispune opțional și de sistem de încălzire suplimentar pentru pasagerii din spate.

Datorită Camerei video pentru marșarier poți vedea direcția în care te deplasezi și ești scutit de eforturile aferente mersului în marșarier. Imaginea este afișată pe ecranul tactil al sistemului de navigaţie cu ajutorul unor linii dinamice de ghidare sau pe oglinda retrovizoare cu ajutorul unor linii statice de ghidare.

Pentru a beneficia de gama de servicii - comercializare vehicule (Corsa, Astra, Insignia, Crossland X, Grandland X, Zafira, Combo, Movano, Vivaro), post vanzare, consiliere financiara, accesorii si altele- va rugam sa va adresati exclusiv unui distribuitor/reparator autorizat Opel.
Continutul site-ului are caracter informativ.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe acest Website pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor. Pentru specificațiile actuale ale produsului comercializat în țara ta, te rugăm să contactezi dealerul Opel local.

Descrierile caracteristicilor și ilustrațiile pot viza sau indica echipamente opționale care nu sunt incluse în livrarea standard. Informațiile conținute au fost exacte la momentul publicării. Ne rezervăm dreptul de a face schimbări în design și echipamente. Culorile afișate sunt doar culori aproximative. Echipamentele opționale ilustrate sunt disponibile contra unui cost suplimentar. Disponibilitatea, caracteristicile tehnice și echipamentele furnizate pe vehiculele noastre pot varia sau pot fi disponibile numai în anumite țări sau pot fi disponibile numai la costuri suplimentare. Pentru informații exacte privind echipamentelesi dotarile de pe vehiculele noastre, vă rugăm să contactați Opel Southeast Europe LLC – Reprezentanţă România sau partenerul dvs. Opel.

* WLTP: Datele referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt stabilite utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), în conformitate cu regulamentele R (CE) nr. 715/2007 și R (UE) nr. 2017/1151 (în versiunile în vigoare). Valorile nu iau în considerare utilizările speciale și condițiile de conducere. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să citești „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit la toate punctele de vânzare sau la autoritatea de stat sau organismul desemnat.

** NEDC: Datele referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt determinate utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), valorile relevante fiind exprimate apoi conform cu NEDC pentru a permite compararea, conform regulamentelor R (CE) nr. 715/2007, R (UE) nr. 2017/1153 și R (UE) nr. 2017/1151.

Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni particulare și pot varia în funcție de formatul pneurilor. Valorile nu iau în calcul utilizări particulare și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de formatul pneurilor. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să citești „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit la toate punctele de vânzare sau la autoritatea de stat sau organismul desemnat.

*** Autovehicule retrase din fabricație / autovehicule comerciale ușoare: Toate valorile menționate se referă la modelul de bază UE cu dotări standard. Datele privind consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt determinate conform regulamentelor R (CE) nr. 715/2007 și R (CE) nr. 692/2008 (în versiunile aflate în vigoare), luând în considerare masa autovehiculului în stare de funcționare, așa cum este specificat în regulamente. Prezența unor echipamente suplimentare și a dotărilor opționale din fabrică poate avea ca efect obținerea unor valori mai ridicate decât cifrele menționate pentru consum și emisii de CO2. Valorile privind consumul de carburant și emisiile de CO2 nu se referă la un autovehicul anume și nu fac parte dintr-o ofertă. Acestea sunt furnizate exclusiv pentru comparația între diferite variante de autovehicule, dar pot fi diferite față de consumul real realizat în condiții reale de conducere, influențat în mare măsură de stilul de conducere și condițiile de utilizare. Echipamentele suplimentare pot crește greutatea autovehiculului atunci când acesta este gol și, în unele cazuri, sarcina admisă pe punți, precum și masa totală admisă a autovehiculului și pot reduce masele admise de remorcare. Acest lucru ar putea duce la reducerea vitezei maxime și la creșterea timpului de accelerare. Valorile performanțelor de conducere iau în considerare un șofer cu greutatea de 75 kg și o încărcătură de 125 kg. 2 gaz H în m3/100 km.
Sus pagina