loading

Siguranţa şi securitatea merg mână în mână.

În orice mediu de afaceri, sosirea la destinaţie într-o formă bună, cu toate lucrurile la locul lor, este esenţială. Pentru autovehiculul Opel Movano a fost proiectat un nivel ridicat de siguranţă activă şi pasivă, precum şi securitate inteligentă, atât pentru cabină, cât şi pentru compartimentul pentru încărcătură.

Opel Movano - ESP®

ESP®

Sistemul ESP® de ultimă generaţie împreună cu sistemul de asistare la pornirea în rampă, sistemul de prevenire a balansului remorcii şi sistemul îmbunătăţit de control al tracţiunii fac parte din dotarea standard în materie de siguranţă, îmbunătăţită semnificativ, ce garantează securitatea pasagerilor şi a încărcăturii.

Oglindă pentru unghiul mort

O dotare simplă, dar inteligentă prin care stresul poate fi eliminat din programul tău de lucru: oglinda convexă de dimensiuni mari montată pe parasolarul pasagerului din faţă oferă o acoperire suplimentară a unghiului mort în timpul deplasării cu spatele în locuri înguste.

Opel Movano - Iluminare statică în viraje

Iluminare statică în viraje

Activată în mod simplu, la viteze reduse, de către comutatorul pentru semnalizatoarele de direcție şi unghiul de bracaj, această funcție permite iluminarea acelor zone care necesită acest lucru.

Opel Movano - Funcţia de dezactivare a airbagului pasagerului

Funcția de dezactivare a airbagului pasagerului

Opel Movano dispune de centuri de siguranţă cu prindere în trei puncte pentru întreg echipajul. Airbagul pentru şofer este o dotare standard. Airbagul pasagerului din faţă cu dezactivare prin intermediul unui comutator şi airbagurile laterale sunt dotări opţionale.

Opel Movano - Sistemul de asistare la parcare

Sistemul de asistare la parcare

Sistemul de asistare la parcare emite o avertizare sonoră pentru a preveni deteriorările la deplasarea în marşarier.

Opel Movano - Dispozitive de blocare

Dispozitive de blocare

În zone cu o probabilitate ridicată de furturi auto sau de marfă, funcţia de securitate suplimentară a dispozitivelor de blocare este disponibilă opţional pentru toate modelele. Dispozitivele de blocare previn deschiderea uşilor cabinei fără cheie, prin blocarea mecanică a butoanelor de pe ornamentul uşii. Funcţie disponibilă opţional pentru toate modelele.

Opel Movano - Cheie cu 3 butoane

Cheie cu 3 butoane

Cheia permite blocarea sau deblocarea ambelor uşi din faţă sau a ușilor din spate și laterale sau blocarea/deblocarea independentă a tuturor uşilor.

 • Butonul 1
  - o apăsare: deblochează ambele uşi ale cabinei
  - două apăsări: deblochează toate uşile
 • Butonul 2 (deschide hayonul)
  - o apăsare: deblochează uşile spate şi laterale
 • Butonul 3
  - o apăsare: blochează toate uşile

Cheia cu 3 butoane este dotare standard pentru modelele panel van.

Opel Movano - Alarm System

Sistemul de alarmă

Alarma antifurt controlată prin telecomandă utilizează senzori de mișcare volumetrici pentru a proteja întregul autovehicul (compartimentul motorului, cabina și compartimentul pentru încărcătură) împotriva tentativelor de efracție.

Opel Movano - Perete despărţitor mobil

Perete despărţitor mobil

Fixat în şinele din plafon şi din podea, la intervale de 25 mm şi deosebit de util pentru protejarea coletelor şi a încărcăturilor nefixate. Cu posibilitate de deschidere pentru deplasare.

Opel Movano - Plasă de reţinere a încărcăturii

Plasă de reţinere a încărcăturii

Tridimensională, extrem de flexibilă şi adaptabilă, plasa de reţinere a încărcăturii este ideală pentru încărcături de dimensiuni şi compoziţii diferite.

Opel Movano - Bare de blocare telescopice

Bare de blocare telescopice

Acestea sunt montate orizontal sau vertical pe şinele de fixare şi fixează corespunzător încărcăturile grele.

Opel Movano - Puncte mobile de fixare

Puncte mobile de fixare

Şinele laterale de ancorare cu puncte de fixare la fiecare 25 mm, prevăzute cu 6 inele mobile de ancorare din oţel, cu funcţie de blocare acţionată printr-un buton, asigură o fixare universală pentru încărcături.

Opel Movano - Inele fixe de ancorare a încărcăturii

Inele fixe de ancorare a încărcăturii

Cele 6, 8, 10 sau 12 inele de ancorare (în funcție de lungimea autovehiculului) amplasate perfect la nivelul podelei, mențin încărcătura în siguranță și fixată ferm. Sunt disponibile opţional şi 4 inele de ancorare montate lateral.

Opel Movano - Protecţie geamuri cu perete despărţitor

Protecţie geamuri cu perete despărţitor

O plasă rigidă din oţel care respectă standardele ISO protejează geamurile fără a obstrucţiona vederea.

Opel Movano - Geamuri în acoperiş

Geamuri în acoperiş

Acestea oferă condiţii îmbunătăţite de iluminare în compartimentul pentru încărcătură, pentru o orientare optimă.

Opel Movano - Mânere pentru zona uşilor din spate şi a uşilor glisante

Mânere pentru zona uşilor din spate şi a uşilor glisante

Mânere pentru zona uşilor din spate şi a uşilor glisante

Pentru a beneficia de gama de servicii - comercializare vehicule (Corsa, Astra, Insignia, Crossland X, Grandland X, Zafira, Combo, Movano, Vivaro), post vanzare, consiliere financiara, accesorii si altele- va rugam sa va adresati exclusiv unui distribuitor/reparator autorizat Opel.
Continutul site-ului are caracter informativ.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe acest Website pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor. Pentru specificațiile actuale ale produsului comercializat în țara ta, te rugăm să contactezi dealerul Opel local.

Descrierile caracteristicilor și ilustrațiile pot viza sau indica echipamente opționale care nu sunt incluse în livrarea standard. Informațiile conținute au fost exacte la momentul publicării. Ne rezervăm dreptul de a face schimbări în design și echipamente. Culorile afișate sunt doar culori aproximative. Echipamentele opționale ilustrate sunt disponibile contra unui cost suplimentar. Disponibilitatea, caracteristicile tehnice și echipamentele furnizate pe vehiculele noastre pot varia sau pot fi disponibile numai în anumite țări sau pot fi disponibile numai la costuri suplimentare. Pentru informații exacte privind echipamentelesi dotarile de pe vehiculele noastre, vă rugăm să contactați Opel Southeast Europe LLC – Reprezentanţă România sau partenerul dvs. Opel.

* WLTP: Datele referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt stabilite utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), în conformitate cu regulamentele R (CE) nr. 715/2007 și R (UE) nr. 2017/1151 (în versiunile în vigoare). Valorile nu iau în considerare utilizările speciale și condițiile de conducere. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să citești „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit la toate punctele de vânzare sau la autoritatea de stat sau organismul desemnat.

** NEDC: Datele referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt determinate utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), valorile relevante fiind exprimate apoi conform cu NEDC pentru a permite compararea, conform regulamentelor R (CE) nr. 715/2007, R (UE) nr. 2017/1153 și R (UE) nr. 2017/1151.

Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni particulare și pot varia în funcție de formatul pneurilor. Valorile nu iau în calcul utilizări particulare și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de formatul pneurilor. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să citești „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit la toate punctele de vânzare sau la autoritatea de stat sau organismul desemnat.

*** Autovehicule retrase din fabricație / autovehicule comerciale ușoare: Toate valorile menționate se referă la modelul de bază UE cu dotări standard. Datele privind consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt determinate conform regulamentelor R (CE) nr. 715/2007 și R (CE) nr. 692/2008 (în versiunile aflate în vigoare), luând în considerare masa autovehiculului în stare de funcționare, așa cum este specificat în regulamente. Prezența unor echipamente suplimentare și a dotărilor opționale din fabrică poate avea ca efect obținerea unor valori mai ridicate decât cifrele menționate pentru consum și emisii de CO2. Valorile privind consumul de carburant și emisiile de CO2 nu se referă la un autovehicul anume și nu fac parte dintr-o ofertă. Acestea sunt furnizate exclusiv pentru comparația între diferite variante de autovehicule, dar pot fi diferite față de consumul real realizat în condiții reale de conducere, influențat în mare măsură de stilul de conducere și condițiile de utilizare. Echipamentele suplimentare pot crește greutatea autovehiculului atunci când acesta este gol și, în unele cazuri, sarcina admisă pe punți, precum și masa totală admisă a autovehiculului și pot reduce masele admise de remorcare. Acest lucru ar putea duce la reducerea vitezei maxime și la creșterea timpului de accelerare. Valorile performanțelor de conducere iau în considerare un șofer cu greutatea de 75 kg și o încărcătură de 125 kg. 2 gaz H în m3/100 km.
Sus pagina