loading

Plăcerea de a conduce.

Modul în care staţi pe scaun este la fel de important ca şi scaunul în sine. Indiferent dacă autovehiculul este condus de dumneavoastră sau aţi angajat un şofer, este foarte important ca o zi de condus să nu se transforme într-o săptămână cu dureri de spate.

Cabina autovehiculului Opel Movano, de la opţiunile de scaune până la maneta schimbătorului de viteze amplasată ergonomic şi volanul reglabil pe înălţime, a fost proiectată pentru a menţine şoferul şi autovehiculul pe drum zi de zi.

Opel Movano - Navigaţie prin satelit

Navigație prin satelit

Afișajul clar și atractiv prezintă toate informațiile referitoare la traseu în modurile de zi sau de noapte, inclusiv distanța, limita de viteză curentă, informațiile RDS-EON privind întârzierile pe traseu și ora estimată de sosire la destinație. De asemenea, poți alege între modul de vizualizare panoramică și cel de vizualizare de deasupra (prezentat aici). Hărţile disponibile acoperă 26 de ţări din Europa. Sistemul este uşor de utilizat şi poate fi actualizat prin Internet. Sistemul de navigaţie este prevăzut, de asemenea, cu pachetul de servicii LIVE TomTom, cu suport pentru trafic HD, căutare locală prin Google şi prognoze meteo. Este inclus un abonament de probă pentru 3 luni (dotările pot varia în funcție de piață).

Opel Movano - Afişaj color montat la înălţime

Afișaj color montat la înălțime

Ca parte a sistemului opţional de navigaţie, afişajul este amplasat central, imediat deasupra oglinzii retrovizoare, pentru a asigura vizibilitate maximă şi a nu distrage atenţia şoferului de la drum. Pe lângă informaţiile de ghidare spre destinaţie, pe ecran sunt afişate şi starea sistemului infotainment, temperatura exterioară şi puterea semnalului mobil cu funcţie Bluetooth®.

Opel Movano - Radio CD 30 BT

Radio CD 35 BT USB

CD/MP3 player, tuner, Bluetooth®, USB, aux-in, afişaj monocrom montat la înălţime, comenzi pe coloana de direcţie, 4 difuzoare de 20 W. CD 35 BT USB este disponibil şi cu navigaţie prin satelit şi afişajul color montat la înălţime.

Opel Movano - Mufă auxiliară (Aux-In)

Intrare auxiliară (aux-in) și conexiune USB

Toate sistemele infotainment pentru autovehiculul Opel Movano sunt prevăzute cu mufe auxiliare şi conexiune USB.

Opel Movano - Conectivitate Bluetooth®

Conectivitate Bluetooth®

Uşor de utilizat şi practic universală, funcţia Bluetooth® facilitează comunicarea prin telefonul mobil cu dispozitiv mâini libere şi o face mai sigură.

Opel Movano - Aer condiţionat

Aer condiționat

Mediu de lucru îmbunătăţit în toate condiţiile meteorologice. Disponibil ca parte a pachetului Climatizare, dispune, de asemenea, de un filtru de polen.

Opel Movano - Climatizare spate pentru versiunea Combi

Rear air conditioning on Combi Climatizare spate pentru versiunea Combi

Climatizarea separată pentru partea din spate cu orificii montate deasupra capului asigură confortul pentru pasagerii de pe rândul al doilea şi al treilea. (Opţional pentru Combi.)

Climatizare spate pentru versiunea Bus

La fel ca într-un avion, pasagerii din spate dispun de propriile duze de ventilație, situate în raftul pentru bagaje de deasupra capului, pentru a regla direcția aerului și cantitatea de aer în funcție de preferințele individuale. (Dotare opţională pentru varianta Bus.)

Opel Movano - Încălzire auxiliară

Încălzire auxiliară

Confort instant și geamuri curate încă de la început. Disponibil cu temporizator programabil, care monitorizează şi temperatura din cabină şi ciclul de încălzire.

Opel Movano - Încălzire auxiliară

Încălzire auxiliară cu telecomandă

Permite sistemului să fie pornit şi controlat atunci când este cazul, fără a intra în autovehicul. Afişajul monitorizează toate setările importante.

Opel Movano - Sistem Electronic de Climatizare (ECC)

Sistem electronic de climatizare (ECC)

Selectarea temperaturii individuale prin termostat. Disponibil, de asemenea, cu Pachetul confort.

Opel Movano - Duze de ventilație individuale

Duze de ventilație individuale

La fel ca în călătoriile cu avionul, pasagerii din spate dispun de duze de ventilație pentru a putea regla direcția și cantitatea fluxului de aer, în funcție de preferințe. (Dotare opţională pentru varianta Bus.)

Geamuri laterale care pot fi deschise

Panourile glisante din geamurile laterale asigură pătrunderea de aer proaspăt suplimentar.

Încălzire în partea din spate

Sistemul de încălzire spate este prevăzut cu două dispozitive de încălzire puternice de 4 kW, care funcţionează prin intermediul sistemului de ventilaţie de sub scaune. Sistemul poate fi programat să încălzească interiorul înaintea fiecărei călătorii. (Dotare opţională pentru varianta Bus.)

Opel Movano - Scaun confort pentru şofer

Scaun confort pentru șofer

Scaun cu contur adânc, disponibil opţional, cu suport lombar reglabil şi cotieră, reglabile pe înălţime. Disponibile şi pentru pasagerul din faţă.

Opel Movano - Scaun suspendat pentru şofer

Scaun suspendat pentru şofer

Acest scaun cu 4 moduri de reglare și cotieră fixă este disponibil opțional și este ideal pentru călătoriile pe teren accidentat sau pe distanțe lungi. Sensibilitatea suspensiei este, de asemenea, reglabilă.

Opel Movano - Spaţiu de depozitare

Spaţiu de depozitare

Cabina conține multe spații de depozitare practice atât pentru șofer, cât și pentru pasageri, inclusiv spații de depozitare pentru sticle de 2 litri. Opel Movano se adaptează oricărei nevoi de afaceri sau personale.

Lista de spații de depozitare standard include:

 • Spații de depozitare în portiere destul de spațioase pentru sticle de apă de 2 litri, serviete sau alte obiecte voluminoase
 • Buzunar cu balamale în portiera șoferului
 • Suport pentru monede și carduri în planșa de bord/suport pentru tichete de plată a taxelor de autostradă cu spațiu pentru telefon
 • Suporturi pentru pahare pe planșa de bord și pe spătarul locului central
 • Spațiu pentru documente pe planșa de bord
 • Torpedo spațios, de 11 litri (cu răcire, dacă autovehiculul are sistem de climatizare)
 • Rafturi suspendate pentru șofer și pasagerul față
 • Trei cârlige pentru haine montate pe peretele despărțitor

Alte caracteristici de confort sunt cele două prize de 12 V din cabină, pentru dispozitive iPod, încărcătoare de telefoane mobile etc.

Opel Movano - Pachetul Convenience

Pachetul Convenience

Dacă foloseşti autovehiculul tău Opel Movano şi pe post de birou mobil, există o multitudine de dotări opţionale care te ajută să te organizezi. Cu pachetul Convenience le primeşti pe toate la un preţ atractiv.

 • CD 35 BT USB. CD/MP3 player, tuner, Bluetooth®, USB, aux-in, afişaj monocrom montat la înălţime, comenzi pe coloana de direcţie, 4 difuzoare de 20 W
 • Clipboard retractabil pe panoul de bord
 • Scaun confort pentru șofer
 • Banchetă dublă, cu suport central pivotant complet rabatabil și spațiu de depozitare sub scaun
 • Panou de izolare fonică pe peretele despărţitor
 • Geam electric cu deschidere la o simplă atingere a butonului, pe partea șoferului
Opel Movano - Perete despărțitor cu geam

Perete despărțitor cu geam

Disponibil opțional, peretele despărțitor cu geam oferă vizibilitate în spate și permite supravegherea spațiului de încărcare.

Opel Movano - Scaune confort

Scaune confort

Confortul pasagerilor este asigurat de unghiul de înclinare a scaunului de 19,5 grade, spațiul de 660 mm pentru distanța dintre șolduri și genunchi și de scaunele duble cu înclinare pentru mai mult spațiu în zona umerilor. Fiecare scaun dispune de centură de siguranță cu prindere în 3 puncte și tetieră. (Dotare standard pentru varianta Bus.)

Opel Movano - Iluminare tip limuzină

Scaune confort

Confortul pasagerilor este asigurat de unghiul de înclinare a scaunului de 19,5 grade, spațiul de 660 mm pentru distanța dintre șolduri și genunchi și de scaunele duble cu înclinare pentru mai mult spațiu în zona umerilor. Fiecare scaun dispune de centură de siguranță cu prindere în 3 puncte și tetieră. (Dotare standard pentru varianta Bus.)

Opel Movano - Ușă electrică glisantă

Ușă electrică glisantă

Controlată prin comandă de la distanță de către șofer și cu deschidere de urgență din exterior, ușa electrică glisantă este perfectă pentru încărcare ușoară și accesul facil al pasagerilor. (Dotare opţională pentru varianta Bus.)

Opel Movano - Treaptă laterală retractabilă

Treaptă laterală retractabilă

Treapta laterală retractabilă electric, alături de mânerul interior, facilitează urcarea în şi coborârea din autovehicul a pasagerilor. Treapta este acţionată automat când uşa laterală este deschisă şi retractată atunci când uşa este închisă.

Opel Movano - Geamuri fumurii

Geamuri fumurii

Geamul din spate fumuriu, inclus în dotarea standard, sporeşte nivelul de confort al pasagerilor, ferindu-i de privirile indiscrete şi asigurându-le, în acelaşi timp, o protecţie optimă împotriva luminii solare puternice.

Opel Movano - Compartimente pentru haine

Compartimente pentru haine

Compartimentele pentru îmbrăcăminte amplasate deasupra capului permit depozitarea jachetelor şi a obiectelor de mici dimensiuni. (Dotare standard pentru varianta Bus.)

Opel Movano - Panou de instrumente

Panou de instrumente

Instrumentele vizibile şi uşor de citit, amplasate ideal şi ergonomic, reduc oboseala resimţită de şofer şi sporesc siguranţa operaţională.

Opel Movano - Computer de bord

Computer de bord

Acest afişaj central oferă informaţii privind distanţa totală, distanţa parcursă, consumul mediu şi instant de carburant, autonomia de carburant, distanţa şi viteza medie de la ultima resetare.

Opel Movano - Tahograf digital

Tahograf digital

Uşor de utilizat de către şofer. Înregistrează cu precizie perioadele de conducere şi odihnă pentru compilarea şi analizarea datelor privind managementul flotelor auto.

Opel Movano - Tempomat cu limitator de viteză

Tempomat cu limitator de viteză

Tempomatul controlat prin intermediul comenzilor de pe volan permite șoferului să selecteze o viteză de deplasare maximă temporară.

Limitator de viteză

Pentru a reduce consumul de carburant şi pericolul unui accident, este disponibil un limitator de viteză al autovehiculului care poate fi programat la una din cele patru limite de viteză (90, 100, 120 sau 130 km/h). Acesta nu poate fi dezactivat de către şofer.

Opel Movano - Faruri şi ştergătoare automate

Faruri și ștergătoare automate

Disponibile opțional pentru a nu distrage atenţia șoferului și a spori nivelul de siguranță.

Pentru a beneficia de gama de servicii - comercializare vehicule (Corsa, Astra, Insignia, Crossland X, Grandland X, Zafira, Combo, Movano, Vivaro), post vanzare, consiliere financiara, accesorii si altele- va rugam sa va adresati exclusiv unui distribuitor/reparator autorizat Opel.
Continutul site-ului are caracter informativ.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe acest Website pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor. Pentru specificațiile actuale ale produsului comercializat în țara ta, te rugăm să contactezi dealerul Opel local.

Descrierile caracteristicilor și ilustrațiile pot viza sau indica echipamente opționale care nu sunt incluse în livrarea standard. Informațiile conținute au fost exacte la momentul publicării. Ne rezervăm dreptul de a face schimbări în design și echipamente. Culorile afișate sunt doar culori aproximative. Echipamentele opționale ilustrate sunt disponibile contra unui cost suplimentar. Disponibilitatea, caracteristicile tehnice și echipamentele furnizate pe vehiculele noastre pot varia sau pot fi disponibile numai în anumite țări sau pot fi disponibile numai la costuri suplimentare. Pentru informații exacte privind echipamentelesi dotarile de pe vehiculele noastre, vă rugăm să contactați Opel Southeast Europe LLC – Reprezentanţă România sau partenerul dvs. Opel.

* WLTP: Datele referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt stabilite utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), în conformitate cu regulamentele R (CE) nr. 715/2007 și R (UE) nr. 2017/1151 (în versiunile în vigoare). Valorile nu iau în considerare utilizările speciale și condițiile de conducere. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să citești „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit la toate punctele de vânzare sau la autoritatea de stat sau organismul desemnat.

** NEDC: Datele referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt determinate utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), valorile relevante fiind exprimate apoi conform cu NEDC pentru a permite compararea, conform regulamentelor R (CE) nr. 715/2007, R (UE) nr. 2017/1153 și R (UE) nr. 2017/1151.

Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni particulare și pot varia în funcție de formatul pneurilor. Valorile nu iau în calcul utilizări particulare și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de formatul pneurilor. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să citești „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit la toate punctele de vânzare sau la autoritatea de stat sau organismul desemnat.

*** Autovehicule retrase din fabricație / autovehicule comerciale ușoare: Toate valorile menționate se referă la modelul de bază UE cu dotări standard. Datele privind consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt determinate conform regulamentelor R (CE) nr. 715/2007 și R (CE) nr. 692/2008 (în versiunile aflate în vigoare), luând în considerare masa autovehiculului în stare de funcționare, așa cum este specificat în regulamente. Prezența unor echipamente suplimentare și a dotărilor opționale din fabrică poate avea ca efect obținerea unor valori mai ridicate decât cifrele menționate pentru consum și emisii de CO2. Valorile privind consumul de carburant și emisiile de CO2 nu se referă la un autovehicul anume și nu fac parte dintr-o ofertă. Acestea sunt furnizate exclusiv pentru comparația între diferite variante de autovehicule, dar pot fi diferite față de consumul real realizat în condiții reale de conducere, influențat în mare măsură de stilul de conducere și condițiile de utilizare. Echipamentele suplimentare pot crește greutatea autovehiculului atunci când acesta este gol și, în unele cazuri, sarcina admisă pe punți, precum și masa totală admisă a autovehiculului și pot reduce masele admise de remorcare. Acest lucru ar putea duce la reducerea vitezei maxime și la creșterea timpului de accelerare. Valorile performanțelor de conducere iau în considerare un șofer cu greutatea de 75 kg și o încărcătură de 125 kg. 2 gaz H în m3/100 km.
Sus pagina