loading

Accesoriile modelului OPEL Vivaro.

Modelul Vivaro aduce în acest segment filozofia de design câştigătoare a Opel. În plus faţă de dotările standard sau opţionale, ai la dispoziţie o gamă largă de accesorii pentru a putea profita din plin de autovehiculul tău Vivaro.

Pentru gama completă, vezi catalogul online de accesorii pentru Opel Vivaro Tour sau adresează-te dealerului local Opel.

Opel Vivaro - Geam lateral cu parasolar

Confort și comoditate

Indiferent că este un autovehicul de serviciu sau pentru transportul familiei, Vivaro are tot ce îi trebuie pentru ca tu să te simţi ca acasă. Vei găsi tot ce ai nevoie pentru nivelul tău de confort, de la covoraşe la huse pentru scaune.

Opel Vivaro - Staţia de andocare

Infotainment

Te ajută să stai conectat – la birou, cu familia, condiţiile din trafic şi te ghidează în timpul deplasării. Află produsele disponibile pentru Vivaro.

Opel Vivaro - Apărătoare de noroi

Siguranță și protecție

Te ajută să conduci în siguranţă şi să menţii aspectul excepţional al modelului Vivaro pentru şi mai mult timp. Ai grijă de pasagerii tăi şi de bagaje şi fii pregătit. Noi oferim de la asistenţă la parcare şi camere video pentru marşarier la panouri de protecţie şi apărătoare de noroi, kit-uri de becuri şi scaune pentru copii, dacă este necesar.

Opel Vivaro - Suport de bază pentru acoperiş

Sisteme de transport și suporturi

Capacitatea modelului Vivaro este maximizată şi optimizată. Iar Opel oferă accesorii pentru a te ajuta să îţi satisfaci integral nevoile de transport. De la capitonajul interior, rafturi şi sisteme de transport pe acoperiş la cârlige de remorcare şi cabluri - avem accesorii care facilitează transportarea obiectelor. Selecția noastră include produse originale proiectate de Opel, precum și produse de la partenerul nostru Thule, liderul de piață în domeniul sistemelor de transport.

Opel Vivaro - Jante din oţel de 16˝

Jante

Combină stilul cu practicalitatea. Opel are o gamă variată de jante, inclusiv roți complete de iarnă. Pentru un plus de linişte, alegeţi din gama de lanţuri antiderapante Thule.

Sus pagina