loading

ACCESORIILE MODELULUI COMBO TOUR.

Modelul Combo Tour este autovehiculul perfect pentru familie. Prezintă o mulțime de dotări opționale atrăgătoare. Gama largă de accesorii te poate ajuta să îmbunătățești și mai mult autovehiculul.

Confort şi comoditate

Simte-te ca acasă în timpul călătoriilor! Deoarece ne petrecem atât de mult timp în autovehicul, acesta devine adesea o casă departe de casă. Vei găsi tot ce doreşti pentru a te simţi confortabil la bordul autovehiculului tău Opel: în interior şi exterior, de la covoraşe la tăvi comode pentru portbagaj şi foarte multe altele.

Infotainment

Traseul este parcurs cu mai multă plăcere - sistemele infotainment de la Opel sunt cu adevărat performante. Conectează-te la o staţie de andocare. Acest sistem de navigaţie portabil îţi oferă toate beneficiile unui sistem de navigaţie instalat din fabrică şi te ajută să ajungi oriunde ai nevoie.

Stilizare

Eşti pregătit să ieşi în evidenţă? Acesta este punctul de plecare. Îţi oferim o gamă excelentă de elemente de stilizare pentru a conferi un aer special autovehiculului tău Opel. Creează un autovehicul care iese în evidenţă!

Siguranţă şi protecţie

Conduci în siguranţă, protejând autovehiculul tău Combo şi pasagerii acestuia! De la apărătoarele de noroi la scaunele pentru copii şi husele pentru scaune, vei găsi tot ce ai nevoie pentru ca tu şi familia ta să fiţi în siguranţă.

Sisteme de transport şi suporturi

Cu Opel, transportul încărcăturii este floare la ureche. Gama noastră largă de sisteme de transport şi suporturi flexibile este ideală pentru toate călătoriile tale. Selecţia noastră include produse originale proiectate de Opel, precum şi produse de la partenerul nostru Thule, lider de piaţă în domeniul sistemelor de transport.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe această pagină de internet pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor.

Sus pagina
==============================================================================================